Personlig Tränare

Kristoffer Jonason
Kontakta mig gärna för en gratis konsultation!
Telefon: 0733-71 88 19
Mail:
info@gavlebootcamp.se

·         Internationellt Lic. Personlig tränare
·         Gravidtränare och ”nyblivenmamma-tränare”
·         Grundare och driver Gävle Bootcamp


Mitt träningsintresse grundades tidigt med hockey på elitnivå, fotboll samt styrketräning som alltid har funnits som ett komplement, men som på senare år har blivit ett huvudintresse.
Senaste året har jag även börjat träna OCR (hinderbanelopp) på elitnivå.

Mitt mål i mitt arbete som personlig tränare är att mina klienter ska se fram emot träningspassen med mig samtidigt som vi når mål på ett säkert och effektivt sätt.

Med kunskaper inom näringslära, anatomi och fysiologi i ryggsäcken skräddarsyr jag alltid personligt anpassade tränings- och kostupplägg efter klientens bakgrund, målbild, förutsättningar och livssituation.
Livet är ju så mycket mer än träning, samtidigt som hälsan är bland det viktigaste i livet.

Elvis Pérez
Kontakta mig gärna för en konsultation!
Telefon: 0733-65 52 74

Mail: info@shapeit.nu

·         Licensierad personlig tränare
·         Utbildad gruppträningsinstruktörJag har hela mitt liv haft ett brinnande intresse för träning sport och dans. Redan som 16 åring höll jag i mina egna salsaklasser i min hemort i Chile. År 2008 flyttade jag till Sverige och har sedan dess utbildat mig och arbetat som gruppträningsinstruktör och har lett olika typer av klasser så som Zumba fitness, Zumba toning, Zumba aqua, Les Mills Body combat och mitt egna HIIT pass Crush 45.
 
Som personlig tränare vill jag inspirera mina klienter till att känna en motivation till en positiv sund förändring i livet och hälsan. Tillsammans sätter vi upp och jobbar mot klientens mål och förväntningar.
 
Kontakta mig redan idag för en konsultation så börjar vi din resa mot dina mål!