Hur fungerar det att ni har öppet dygnet runt?
Vi har dygnet runt-öppet för alla våra medlemmar. Medlemmar hos oss får ett personligt medlemskort/tagg som gör att de kommer in och kan träna precis när det passar dem. Receptionens öppettider varierar beroende på anläggning. Se specifik anläggning för öppettider. Övrig tid är anläggningarna obemannade.
 
Kan man provträna innan man tecknar medlemskort hos er? 
Ja, det kan man göra. Det kostar 100 kronor och provträningar sker under receptionens öppettider. Ni får pengarna tillbaka om ni blir medlemmar inom en vecka från det att ni körde ert provträningspass.
För alla anläggningar gäller att man är ute ur lokalen innan 19:00 då receptionen stänger för provträning.


Måste jag kontakta er om jag ändrar mitt kontonummer eller adress?
Ja, det är viktigt att du meddelar oss i god tid innan din månatliga dragning så vi hinner registrera dina nya uppgifter.

 
Kan jag frysa mitt medlemskap?
Du kan frysa ditt medlemskap med ett inlämnat intyg. Vi fryser minst 3 månader och högst 12 månader vid militärtjänstgöring, graviditet eller sjukdom. Medlemskapet fryses inte vid resa eller utlandsvistelse.

Jag är under 18 år och vill träna?
Det går bra! En förälder måste alltid vara betalningsansvarig för ett sådant kontrakt. Föräldern måste alltid vara med vid avtalsteckningen. Om man är under 18 år så har man tillgång till gymmet från 05:00 till 22:00. Det betyder att man måste vara ute ur lokalen innan 21:59 annars kommer man inte ut och får då en varning första gången. Föräldern måste alltid vara med vid en varning, då spärras kortet upp igen.
 
Autogiro
Månadsavgiften dras via autogirering den 28:e varje månad. Om den 28:e är en röd dag eller helgdag görs dragningen nästkommande bankdag. Det måste finnas täckning på bankkontot dagen innan så att autogireringen ska utföras. Vi uppmanar alla medlemmar att kontinuerligt kolla sina autogirodragningar så att det dras som det ska. Om man är ny medlem dras de dagar som är kvar i månaden plus medlemsavgiften 4 dagar efter att man tecknat medlemskap.

Om man inte har pengar på sitt konto skickas en faktura från vårt inkassobolag på månadsavgiften plus 120 kr påminnelseavgift plus ränta.

Om betalning inte har inkommit inom 30 dagar spärras ditt kort från anläggningarna. Medlemmen kan inte nyttja anläggningarna tills skulden är betald. Detta är även ett sätt att uppmärksamma att något är fel. Spärren betyder inte att avtalet är avslutat utan skulden kommer byggas tills problemet som uppstått åtgärdas. Vid problem av inpassering (röd lampa) var god kontakta receptionen för att reda ut vad som hänt eller maila info@everytimefitness.se
 

Den 28e januari drar vi två dragningar. Vi har en årsavgift (250 kr) en gång per år och den dras den 28 januari varje år. När man köper kortet första gången så dras medlemsavgiften. Sedan dras årsavgiften varje år i januari.

Studentpriset räcker till giltighetstiden på ditt studentkort som du visade upp i receptionen går ut. Är du fortfarande student kan du visa upp ett nytt studentkort så ändras priset till studentpris. Ordinarie pris gäller tills man kommer in med nytt studentkort och betalas inte tillbaka retroaktivt.
Studentpriser och erbjudande övergår automatiskt till ordinarie ”vuxenpris” när 12- mån perioden övergår till löpande . För att ta del av studentpriset måste giltigt CSN-kort och studentintyg uppvisas. Det måste göras två (2) månader innan kontraktet går ut, annars övergår den löpande bindningstiden till ord.pris. Visas studentkortet upp, övergår abonnemanget från ordinarie pris till studentpris månaden efter man visat upp sitt studentkort. Exempel: Visar man upp sitt studentkort i januari så betalar man ordinarie pris i januari men övergår den 28e februari till studentpris.
Erbjudanden som t ex pre-sale övergår efter 365 dagar till ordinarie pris (249 kr/mån). Då dras en udda summa från ert autogirokonto den 11e månaden. Börjar man t ex den 11 jan 2013 så övergår kortet till 249 kr/mån från den 10e jan 2014. Då drar vi erbjudandepriset för de första 10 dagarna i januari 2014 och ordinarie priset de sista 21 dagarna i januari 2014.


Uppsägning
Träningskorten som betalas genom autogiro har 12 månaders bindningstid. Träningskorten ska sägas upp skriftligen på anläggningen senast 90 dagar + den månaden uppsägningen sker innan bindningstiden gått ut.
Sägs kortet upp senare än 8 månader gäller 3 månaders uppsägningstid + plus den månaden man befinner sig i fr.o.m. då uppsägningen behandlas. För träningskort som betalas genom autogiro och som inte sägs upp enligt ovan fortlöper autogirodragningarna tills de avslutas korrekt.

 
Medlem som önskar avbryta Medlemskapet innan bindningstiden enligt avtalet löper ut, kan begära förtida upphörande mot en brytkostnad på 1.000 SEK såvida Medlemskapet betalas via autogiro. Det går inte att göra förtida uppsägning vid fakturerat årskort.

Har man flyttat eller inte har möjlighet att komma in under receptionstid kan man göra en uppsägning via postbrev till:
Everytime Fitness
Norra Stapeltorgsgatan 14
80320 Gävle


 
Inpassering på gymmet 
Om taggen har gått sönder eller om ni blivit av med taggen. Då kommer ni in på respektive anläggning och meddelar oss om situationen så gör vi en ny tagg till er.  Har er tagg  gått sönder och ni har den med er så kostar en ny tagg 50 kr. Om ni av någon anledning blivit av med taggen så kostar det 100 kr. Legitimation krävs för att få en ny tagg.

Om kortet är spärrat så blinkar det rött när man har slagit sin kod. Om betalning inte har inkommit inom 30 dagar spärras ditt kort. Medlemmen kan inte nyttja anläggningarna tills skulden är betald. Detta är även ett sätt att uppmärksamma att något är fel. Spärren betyder inte att avtalet är avslutat utan skulden kommer byggas tills problemet som uppstått åtgärdas. Vid problem av inpassering (röd lampa) var god kontakta receptionen för att reda ut vad som hänt eller maila info@everytimefitness.se


Man får inte ta med sig barn till anläggningen på grund av säkerhetsrisken. Det gäller både bemannad- och obemannad receptionstid. På våra träningsanläggningar får endast en person (medlemmen) passera slussen. 

Man får absolut inte släppa in någon annan än sig själv. Det spelar ingen roll om din kompis ska vänta på dig, är intresserad att titta på lokalen eller dylikt. Detta leder till avstängning.
 
Om ditt kort inte fungerar får man inte släppa in sin kompis. Hen får under inga som helst omständigheter släppa in dig. Detta leder till avstängning. Du måste då kontakta receptionen under receptionens öppettider och reda ut varför ditt kort inte fungerar.

Alla ogiltiga insläpp (mer än 1 person i slussen) eller insläpp av annan medlem leder till 3.000 kr i straffavgift och/eller avstängning. Står även på ert kontrakt. 

 

Får jag köra utan tröja och får jag ha kalk?
Nej! Kalk och att vara på gymmet utan tröja är förbjudet hos oss. Båda leder till avstängning.