Hur fungerar det att ni har öppet dygnet runt?
Vi har dygnet runt-öppet för alla våra medlemmar. Medlemmar hos oss får ett personligt medlemskort/tagg som gör att de kommer in och kan träna precis när det passar dem. Receptionens öppettider varierar beroende på anläggning. Se specifik anläggning för öppettider. Övrig tid är anläggningarna obemannade.
 
Kan man provträna innan man tecknar medlemskort hos er? 
Ja, det kan man göra. Det kostar 100 kronor och provträningar sker under receptionens öppettider. Ni får pengarna tillbaka om ni blir medlemmar inom en vecka från det att ni körde ert provträningspass.
För alla anläggningar gäller att man är ute ur lokalen innan 19:00 då receptionen stänger för provträning.
Tränar ni med en kompis som är medlem hos oss tränar ni gratis en gång under receptionstid.

Måste jag kontakta er om jag ändrar mitt kontonummer eller adress?
Ja, det är viktigt att du meddelar oss i god tid innan din månatliga dragning så vi hinner registrera dina nya uppgifter.

 
Kan jag frysa mitt medlemskap?
Ja, du kan frysa ditt medlemskap med ett inlämnat intyg. Vi fryser minst 3 månader och högst 12 månader vid militärtjänstgöring, graviditet eller sjukdom. Medlemskapet fryses inte vid resa eller utlandsvistelse.

Jag är under 18 år och vill träna?
Det går bra! En förälder måste alltid vara betalningsansvarig för ett sådant kontrakt. Föräldern måste alltid vara med vid avtalsteckningen. Om man är under 18 år så har man tillgång till gymmet från 05:00 till 21:50. Det betyder att man måste vara ute ur lokalen innan 21:50. 
 
Autogiro
Månadsavgiften dras via autogirering den 28:e varje månad. Om den 28:e är en röd dag eller helgdag görs dragningen nästkommande bankdag. Det måste finnas täckning på bankkontot dagen innan så att autogireringen ska utföras. Vi uppmanar alla medlemmar att kontinuerligt kolla sina autogirodragningar så att det dras som det ska. 

Om man inte har pengar på sitt konto skickas en faktura från vårt kreditbolag på månadsavgiften, 120 kr påminnelseavgift plus ränta.


Medlemsskap (kontrakt) mellan 2019-08-22 till 2018-02-17
Den 28e januari drar vi två dragningar. Vi har en årsavgift (250 kr) en gång per år och den dras den 28 januari varje år. När man köper kortet första gången så dras medlemsavgiften. Sedan dras årsavgiften varje år i januari.

Medlemsskap (kontrakt) från 2018-02-18
Årsavgiften dras samma månad som man tecknat medlemskap. Årsavgiften dras därefter årligen 365 dagar efter kontraktet tecknades även om uppsägning är gjord.

Fram till 20 års ålder kan studenter träna till studentpris hos Everytime Fitness. Det rabatterade priset gäller t.o.m. den dagen medlemmen fyller 20 år, sedan gäller ordinarie pris.

Studentpriser (fyllda 20 år) och erbjudande övergår automatiskt till ordinarie pris när 12-mån perioden övergår till löpande.

Uppsägning
Träningskorten som betalas genom autogiro har 12 månaders bindningstid. Träningskorten ska sägas upp skriftligen på anläggningen senast 90 dagar + den månaden uppsägningen sker innan bindningstiden gått ut.
Medlemsskapet kan sägas upp när man vill.
 
Medlem som önskar avbryta Medlemskapet innan bindningstiden enligt avtalet löper ut, kan begära förtida upphörande mot en brytkostnad på 1.500 SEK såvida Medlemskapet betalas via autogiro. Det går inte att göra förtida uppsägning vid fakturerat årskort.

 
Inpassering på gymmet 
Om taggen har gått sönder eller om ni blivit av med taggen. Då kommer ni in på respektive anläggning och meddelar oss om situationen så gör vi en ny tagg till er.  Har er tagg  gått sönder och ni har den med er så kostar en ny tagg 50 kr. Om ni av någon anledning blivit av med taggen så kostar det 100 kr. Legitimation krävs för att få en ny tagg.

Om kortet är spärrat så blinkar det rött när man har slagit sin kod. Kan vara många olika fel:
1. Man är spärrad av någon anledning
2. Man har kort som inte är gilltig en specifik tid.
3. Kortet har gått ut.
4. Fel på kortet
Vid problem av inpassering (röd lampa) var god kontakta receptionen för att reda ut vad som hänt och maila info@everytimefitness.se

Man får inte ta med sig barn till anläggningen på grund av säkerhetsrisken. Det gäller både bemannad- och obemannad receptionstid. På våra träningsanläggningar får endast en person (medlemmen) passera slussen. 

Man får absolut inte släppa in någon annan än sig själv. Det spelar ingen roll om din kompis ska vänta på dig, är intresserad att titta på lokalen, om ditt kort inte fungerar, om hens kort inte fungerar eller om man lånar ut kortet. Allt med ogilltig passage till gymmet eller försök att komma in eller ut från gymmet debiteras direkt från vårt kreditbolag med 3000 kr (straffavgift). Debitering sker till den person som gjort fel. Detta leder även till avstängning. 


Får jag köra utan tröja och får jag ha kalk?
Nej! Kalk och att vara på gymmet utan tröja är förbjudet hos oss.